Autobedrijf Heije biedt zijn klanten veel diensten en een uitstekende service. Wij leveren onze auto's in optimale staat af door middel van een eventuele afleveringsbeurt. Uiteraard garanderen wij een juiste kilometerstand door de Nationale Autopas (NAP).

Ook voor onderhoud kunt u bij ons blijven terugkomen. Grote en kleine beurten, APK-keuringen, allemaal zaken waar we u mee van dienst kunnen zijn. Reparaties voeren wij graag voor u uit. Daarnaast kunnen wij gewenste accessoires leveren en in uw auto installeren.

Tevens beschikken wij over de benodigde apparatuur voor Airco-Onderhoud.

Daarnaast kunnen wij u de meest gangbare vormen van financiering vrijblijvend aanbieden, dit voor zowel de particuliere als de zakelijke ondernemer.

BOVAG-pechhulp kunt u ook bij ons afsluiten. Vraag gerust om meer informatie over de diensten en service die wij leveren. Hier kunt u meer informatie vinden over de BOVAG-garantiede nationale autopas (NAP)BOVAG-pechhulp.

Tevredenheid van klanten is onze belangrijkste drijfveer. En door onze diensten en service willen wij de klanten ook tevreden houden. U kunt bij ons altijd vrijblijvend terecht voor informatie en advies.

De ligging van ons bedrijf is heel centraal in Nederland tussen de plaatsen Ede en Veenendaal en vlakbij de afrit van de snelweg. Zowel vanuit de richtingen Arnhem en Utrecht als Apeldoorn en Amersfoort is ons bedrijf goed te bereiken. De routeplanner op de site wijst u de weg. U kunt vrijblijvend langskomen om onze auto’s te bekijken.

 

Historie

 

De historie van familiebedrijf Heije vindt haar oorsprong in 1981, als de 1e generatie de deuren opent in Ede. Dit is meteen de start van een traditie in hoogwaardige service: een persoonlijk benadering van iedere klant. Deze visie staat inmiddels al meer dan 35 jaar garant voor een grote klantenkring

 

Tweede Generatie

 

Inmiddels is het familiebedrijf in Ede meer dan 35 jaar actief en timmert de tweede generatie van de familie Heije hier hard aan de weg.

Ook deze generatie werkt met passie en enthousiasme om de hoogwaardige service en persoonlijke klant benadering hoog te houden. Een instelling waar het autobedrijf voor blijft staan en die ook in de huidige tijd niet zal veranderen. Hiermee is de continuïteit van Autobedrijf Heije, ook in de toekomst, gewaarborgd en zorgen we ervoor dat u zorgeloos blijft rijden. Autorijdend Nederland kan met een gerust hart alle auto-zaken aan de familie Heije toevertrouwen.

 

Autobedrijf Heije

Autobedrijf Heije is een onafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij de BOVAG. Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod aan occasions.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
09.00 - 16.00 uur
Gesloten

Contact

Autobedrijf Heije
Pakhuisweg 18
6718 XJ Ede

Telefoon 0318 - 520 178
Harold Heije 06 - 42 24 90 93

info@autobedrijfheije.nl

Copyright 2020 ® Autobedrijf Heije - Ontwikkeld door Appblicity